Na úvod roka proti obom majstrom

Kategórie

Náš program v úvode roka 2024 v nadnárodnej MOL lige sa mierne zmenil. Svoju púť v jarnej časti začneme v sobotu šiesteho januára, kedy v šlágri dvanásteho kola a priamom súboji o prvú priečku v tabuľke privítame obhajcu prvenstva HC DAC Dunajská Streda. Duel sa začne kvôli televíznemu prenosu RTVS Šport od 19.00 hod.

S televíznymi prenosmi našich zápasov v januárovom programe MOL ligy to ešte rozhodne nebude všetko. Duel trinásteho kola v Porube sme si preložili až na stredu 31.januára a na úvod jarnej časti nás tak čaká domáci dvojzápas s majstrami. Po slovenskom privítame v predohrávanom zápase štrnásteho kola aj českého DHC Slavia Praha a to v stredu sedemnásteho januára o 18.00 hod. Aj tento duel prinesie v priamom televíznom prenose RTVS Šport. Do tretice budeme v priamom prenose RTVS Šport aj v pätnástom kole, ktoré odohráme v sobotu 27. januára o 18.45 hod. v Šali.

V januári nás samozrejme čakajú aj zápasy EHF Európskeho pohár. V osemfinále budeme čeliť slovinskému ŽRK Mlinotest Ajdovščina. Prvý zápas by sa mal hrať v Slovinsku 13. januára, odvetu absolvujeme päť dní po zápase so Slaviou Praha, teda v nedeľu 21. januára na našej pôde. Časy spresníme neskôr. Vo februári nás následne čakajú v lige ďalšie štyri zápasy. Ich termíny sa budú meniť vzhľadom na našu úspešnosť v Európe. Nateraz platí, že v zápase šestnásteho kola privítame v sobotu 3. februára Hodonín, o týždeň neskôr sa predstavíme v Olomouci. V sobotu 24. februára je naplánovaný náš duel osemnásteho kola s Mostom a o týždeň neskôr nás doma čaká aj Plzeň.

Náš najbližší program v MOL lige
12. kolo: MŠK Iuventa Michalovce – HC DAC Dunajská Streda (sobota 6. január o 19.00 hod.).
14. kolo: MŠK Iuventa Michalovce – DHC Slavia Praha (streda 17. január o 18.00 hod.).
15. kolo: HK Slovan Duslo Šaľa – MŠK Iuventa Michalovce (sobota 27. január o 18.45 hod.).
13. kolo: DHC Sokol Poruba – MŠK Iuventa Michalovce (streda 31. január o 18.00 hod.).
16. kolo: MŠK Iuventa Michalovce – HK Hodonín (sobota 3. február o 17.30 hod.).
17. kolo: DHK Zora Olomouc – MŠK Iuventa Michalovce (sobota 10. február o 17.30 hod.).
18. kolo: MŠK Iuventa Michalovce – DHK Baník Most (sobota 17. február o 17.30 hod.).
19. kolo: MŠK Iuventa Michalovce – DHC Plzeň (sobota 24. február o 17.30 hod.).

 

Viac na preskúmanie

Žiačky

Štyri víťazstvá žiačok

Zápasmi prvého kola sa rozbehli aj krajské súťaže žiačok. V skupine Košického a Prešovského kraja máme päťčlenné zastúpenie, keď nás

Ženy

Vysoké víťazstvo v Zlíne

Hádzanárky MŠK Iuventa Michalovce zvíťazili v zápase piateho kola MOL ligy na palubovke Handball PSG Zlín 41:20, keď po polčase vyhrávali

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.