Mladšie dorastenky v rozlúčke trénera Adiho zdolali lídra súťaže

Kategórie

Naše mladšie dorastenky začali nadstavbovú časť o titul dôležitým víťazstvom. V prvom kole na domácej pôde zdolali lídra súťaže SMF HK Žilina 26:24 a pripravili tak víťaznú rozlúčku pre svojho trénera Milana Adiho, ktorý odchádza z rodinných dôvodov. V prvom nadstavbovom kole uspeli aj staršie dorastenky, ktorý Žilinu zdolali hladko 45:11.

Mladšie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – SMF HK Žilina 26:24 (13:11)
Pok. hody: 6/2 – 7/6. Vylúčené: 7 – 2. Rozhodovali: Sabol a Daňo.
MŠK IUVENTA: Lazorak – Hricová, Vargová, Osipčáková, J. Kamberovič 2, Mirmanová, Cuperová 1, Sopúchová, Čurmová, Farkašová, Sinaiová 2, Vrábeľová, Šimková 4, D. Holejová 3/1, Hotovčinová 5/1, A. Kamberovič 9.
SMF HK: Matisová, Tomaščiková – Poliaková 1, Benedigová, Chrenková 1, Mikulovská, Ďuranová 4, Mistríková 4, Bartková 9/6, Šubjaková 2, Učníková 2, Pavlíková.

Tréner Milan Adi: „Vedeli sme všetci, že to je môj posledný zápas s tímom. Dobre sme sa na súpera pripravili. Vedeli sme o jeho silných, ale aj slabších stránkach a tie sme potrebovali využiť. Dievčatá veľmi dobre pristúpili k zápasu a som rád, že moja rozlúčka bola víťazná. Ukázali sme, že naša polročná práca mala zmysel. Chcel by som sa dievčatám poďakovať za ich snahu a klubu, že som dostal šancu pôsobiť v ňom. Teraz sa naše cesty rozchádzajú, no ja verím, že sa spolu ešte stretneme.“

Staršie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – SMF HK Žilina 45:11 (22:4)
Pok. hody: 6/6 – 1/1. Vylúčené: 1 – 1. Rozhodovali: Sabol a Daňo.
MŠK IUVENTA: Jakubiková, Tomovčíková – Valiska, Sabovová 7, Lukáčová 3, Kobová 4, Krylová 2, Hlivová 4, Lujza Čižmariková 8/1, Geffertová 7/2, V. Čižmariková 4/2, Krasnianská 6/1, J. Rebičová.
SMF HK: Juríková – Poliaková 3, Mikušáková 1, Bukovinská, Benedigová, Dejová 1, Stanková, Mikulovská 1, Kačková, Ďuránová 5/1.

Tréner Dušan Daniš: “Tento zápas nás príliš nepreveril. Bolo o také povinné víťazstvo, ktoré sme dosiahli. Som rád zaň, ako aj za to, že sme dokázali pretočiť na palubovke všetky dievčatá. Zasiahli nás choroby a zranenia. Verím, že do tých ďalších, náročnejších duelov už nastúpime vo väčšom počte.”

Viac na preskúmanie

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.