Tesné prehry dorasteniek v Stupave

Kategórie

Naše dorastenecké tímy neuspeli v dvanástom kole nadstavbovej časti o 1. až 6. miesto najvyššej súťaže v Stupave. Obe prehrali o jediný gól. Staršie dorastenky prehrali 19:20 a utrpeli tak druhú porážku v nadstavbovej časti a aj v sezóne. V tabuľke ostali na prvom mieste, no už oba dva body práve pred Stupavou. Tesnú prehru 25:26 utrpeli aj mladšie dorastenky. Naše dorastenecké tímy sa v trinástom kole predstavia doma, keď v rámci trinásteho kola privítajú v sobotu 4. mája delený tím Malaciek a Rohožníka. Súboj mladších dorasteniek sa začne o 13.00 hod., staršie prídu na rad od 15.00 hod.

Staršie dorastenky
HC Tatran Stupava – MŠK Iuventa Michalovce 20:19 (10:11)
Pok. hody: 3/2 – 2/2. Vylúčené: 1 – 2. Rozhodovali: Baďura a Gonczi.
HC TATRAN: Šperglová – B. Karkušová, Polláková, Pallušová 4, H. Karkušová 3, Labudová 7/1, Stránska, Mikulová, Garlíková, Horváthová 6/1, Labudová, K. Karkušová.
MŠK IUVENTA: Jakubiková, Tomovčíková – Valiska 2, Lukáčová, 4/1 Cuperová 1, Kobová, Krylová, Hlivová 1, L. Čižmariková 2, Cabanová, V. Čižmariková 1, Krasnianská 7/1, Rohaľová, Paľová, Szatmáry 1.

Tréner Dušan Daniš: “Chýbali nám dve dôležité spojky – Sabovová a Geffertová, ktoré nemohli hrať pre zranenie. Aj tak si myslím, že sme v prvom polčase podali kvalitný výkon. Je škoda, že túto hru sa nám nepodarilo zopakovať v druhom polčase. Doplatili sme na zahodenie čistých gólových šancí. Niektoré hráčky hlavne v druhom polčase mali podať lepší výkon.”

Mladšie dorastenky
HC Tatran Stupava – MŠK Iuventa Michalovce 26:25 (12:13)
Pok. hody: 3/2 – 1/1. Vylúčené: 1 – 6. Rozhodovali: Baďura a Gonczi.
HC TATRAN: Malcherová, Drahošová 1, Hýravá 5, Smolárová 4, Gogová 3, B. Karkušová 5/1, T. Horecká , Miškolciová 3, Stránska, Lakotíková, Garlíková 3/1, R. Horecká 1.
MŠK IUVENTA: Lazorak – Osipčáková, J. Kamberovič 4, Mirmanová, Sopúchová 3, Cuperová 6, Čurmová, Padová 3, Vrábeľová 1, D. Holejová 2, Hotovčinová 3/1, A. Kamberovič 1, Šimková 2.

Tréner Miroslav Tóth:

 

Viac na preskúmanie

Aktuality

Štefan Rapáč oslavuje osemdesiatku

V sobotu osemnásteho novembra sa vzácneho jubilea dožíva bývalý tréner hádzanárok Michaloviec, či mužov Michaloviec Štefan Rapáč. Ten oslavuje osemdesiate narodeniny!

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.