Tesné prehry dorasteniek v Stupave

Kategórie

Naše dorastenecké tímy neuspeli v dvanástom kole nadstavbovej časti o 1. až 6. miesto najvyššej súťaže v Stupave. Obe prehrali o jediný gól. Staršie dorastenky prehrali 19:20 a utrpeli tak druhú porážku v nadstavbovej časti a aj v sezóne. V tabuľke ostali na prvom mieste, no už oba dva body práve pred Stupavou. Tesnú prehru 25:26 utrpeli aj mladšie dorastenky. Naše dorastenecké tímy sa v trinástom kole predstavia doma, keď v rámci trinásteho kola privítajú v sobotu 4. mája delený tím Malaciek a Rohožníka. Súboj mladších dorasteniek sa začne o 13.00 hod., staršie prídu na rad od 15.00 hod.

Staršie dorastenky
HC Tatran Stupava – MŠK Iuventa Michalovce 20:19 (10:11)
Pok. hody: 3/2 – 2/2. Vylúčené: 1 – 2. Rozhodovali: Baďura a Gonczi.
HC TATRAN: Šperglová – B. Karkušová, Polláková, Pallušová 4, H. Karkušová 3, Labudová 7/1, Stránska, Mikulová, Garlíková, Horváthová 6/1, Labudová, K. Karkušová.
MŠK IUVENTA: Jakubiková, Tomovčíková – Valiska 2, Lukáčová, 4/1 Cuperová 1, Kobová, Krylová, Hlivová 1, L. Čižmariková 2, Cabanová, V. Čižmariková 1, Krasnianská 7/1, Rohaľová, Paľová, Szatmáry 1.

Tréner Dušan Daniš: “Chýbali nám dve dôležité spojky – Sabovová a Geffertová, ktoré nemohli hrať pre zranenie. Aj tak si myslím, že sme v prvom polčase podali kvalitný výkon. Je škoda, že túto hru sa nám nepodarilo zopakovať v druhom polčase. Doplatili sme na zahodenie čistých gólových šancí. Niektoré hráčky hlavne v druhom polčase mali podať lepší výkon.”

Mladšie dorastenky
HC Tatran Stupava – MŠK Iuventa Michalovce 26:25 (12:13)
Pok. hody: 3/2 – 1/1. Vylúčené: 1 – 6. Rozhodovali: Baďura a Gonczi.
HC TATRAN: Malcherová, Drahošová 1, Hýravá 5, Smolárová 4, Gogová 3, B. Karkušová 5/1, T. Horecká , Miškolciová 3, Stránska, Lakotíková, Garlíková 3/1, R. Horecká 1.
MŠK IUVENTA: Lazorak – Osipčáková, J. Kamberovič 4, Mirmanová, Sopúchová 3, Cuperová 6, Čurmová, Padová 3, Vrábeľová 1, D. Holejová 2, Hotovčinová 3/1, A. Kamberovič 1, Šimková 2.

Tréner Miroslav Tóth:

 

Viac na preskúmanie

Dorastenky

Dorastenky na prvom a piatom mieste

Staršie dorastenky MŠK Iuventa Michalovce sú naďalej na prvom mieste v celej súťaži. Prvú priečku si upevnili zverenky trénera Dušana Daniša

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.