Osemdesiat gólov dorasteniek do siete Hlohovca

Kategórie

Naše dorastenecké tímy si v súbojoch devätnásteho kola najvyššej súťaže schuti zastrieľali. Do siete Hlohovca zaznamenali osemdesiat gólov! Staršie dorastenky zvíťazili nad HC Sporta 37:15, mladšie ešte výraznejšie 43:13. Naše dorastenecké tímy sa doma predstavia aj zajtra, t.j. v nedeľu 20. marca, kedy privítajú delený celok Martina a Čadce. Súboj mladších dorasteniek začne o 12.00 hod., staršie prídu na rad o 13.45 hod.

Staršie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – HC Sporta Hlohovec 37:15 (23:6)
Pok. hody: 3/2 – 3/2. Vylúčené: 3 – 4. Rozhodoval: Gedeon.
MŠK: Hamorská, Jakubíková – Tokárová 2, Čižmariková 3, J. Rebičová 2, Kobová 1, Hlivová 2, Kohučová 2, Borysevyčová 9, Tomovčíková, Dvorščáková 4, Polievková 5, Gajdošová 5, E. Michalcová 2.

Tréner Milan Adi: “Bola to pre nás taká povinná jazda. Vedeli sme, aký súper nás čaká. Od jeho úvodu sme fungovali veľmi dobre v obrane. Už do polčasu sme mali veľký náskok. Trošku ma sklamal druhý polčas, kde sme zahodili veľa šancí a takisto nám nefungovala ani obrana. Nakoniec sme to zvládli a už sa tešíme na zajtrajší zápas.”

Mladšie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – HC Sporta Hlohovec 43:13 (23:4)
Pok. hody: 3/2 – 1/1. Vylúčené: 1:3. Rozhodoval: Gedeon.
MŠK IUVENTA: Dermeková, Kubičinová – Hotovčinová 5, Paľová 1, Szatmáry 5, J. Kamberovičová 4, Berešová 6, Valisková 12, Stanková, A. Kamberovičová 1, V. Čižmariková 2, Rohaľová 6, Sopúchová.

Tréner Dušan Daniš:  “Osobne som očakával ťažší zápas. Priebeh nám dovolil zapojiť všetky dievčatá, s čím som asi najspokojnejší.”

Viac na preskúmanie

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.