Vysoké víťazstvá dorasteniek nad Prešovom

Kategórie

Vo štvrtkových predohrávkach 22.kola najvyšších súťaží sa darilo našim dorastenkám. Tie si hladko poradili s tímami Prešova. Mladšie dorastenky aj vďaka jedenástim gólov Barbory Sabovovej vyhrali nad ŠŠK SLŠ Prešov 56:16. Staršie dorastenky zvíťazili 46:23, keď sa deviatimi gólmi prezentovala Lujza Čižmariková a ôsmimi Emma Lukáčová.  

Mladšie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – ŠŠK Prešov 56:16 (26:5)
Pok. hody: 0/0 – 3/2. Vylúčené: 1 – 0.
MŠK IUVENTA: Marukhnych, Kubičinová Valiska 7, Sabovová 11, Cuperová 5, Sopúchová 2, Sinaiová 2, Vajanská, Berešová 6, Čuvanová, V. Čižmariková 3, Paľová 8, Šimková 3, Szatmáry 7, Hotovčinová 2.
ŠŠK SLŠ: Dzubajová – Rychliková 1, Polanská, Vaľková 1, Hartlová 1, Kupcová 4, Geffertová 6, Vargová, Svatová, Petrušková, Balogová, Krylová 3, Zmijová.

Tréner Dušan Daniš: “Osobne som až také vysoké víťazstvo nečakal, pretože súper kvalitu rozhodne má. Dievčatá ma ale prekvapili svojou hrou a už v prvom polčase rozhodli o našom víťazstve. To je dosť vysoké, čo nám takisto pomôže, pretože v súčasnej situácii so Šaľou môže rozhodovať každý jeden gól. Aj preto som za toto víťazstvo strašne rád.”

Staršie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – ŠŠK SLŠ Prešov 46:23 (25:13)
Pok. hody: 3/3 – 2/2. Vylúčené: 3 – 2.
MŠK IUVENTA: Jakubíková, Tomovčíková, Cabanová – Polievková 7, Dmytrenková 3, Sosykada 4, Lukáčová 8, Dmytročenková 7, Stanková, Kobová 4, Jegorovová, Hlivová, L. Čižmariková 9/1, Rebičová 2, Rohaľová 2/2.
ŠŠK SLŠ: Kráľovská – M. Novotná 6/2, Šarišská 4, Hartlová, Svatová, Petrušová, Sadovnyča 3, Krasnianská 5, Krylová 3, Stešenková, Tereščenková 3.

Tréner Milan Adi: “Ja si myslím, že sme odohrali veľmi dobrý zápas. Už v prvom polčase sme si vytvorili náskok a v druhom sme ho udžrali. Aj preto sme dosiahli víťazstvo, ktoré pre nás dosť veľa znamená v boji o titul.”

Viac na preskúmanie

Žiačky

Obrazom – Turnaj v minihádzanej

V telocvični ZŠ Okružná sa vo štvrtok 27. októbra uskutočnil turnaj základných škôl v dievčenskej minihádzanej. Do turnaja sa prihlásilo

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.