Staršie dorastenky s ôsmym víťazstvom v rade, mladšie so štvrtým

Kategórie

Staršie dorastenky michalovskej Iuventy sa naďalej vezú na víťaznej vlne. Zverenky trénera Dušana Daniša vyhrali aj v ôsmom zápase sezóny, keď v 8. kole najvyššej súťaže porazili celok ŠŠK SLŠ Prešov hladko 34:16. Uspeli aj mladšie dorastenky, ktoré zvíťazili 36:26 a dosiahli tak štvrté víťazstvo v rade. Naše dorastenecké tímy sa na domácej pôde predstavia aj zajtra, t.j. v nedeľu 5. novembra, kedy ich čakajú predohrávané súboje desiateho kola proti celku SMF HK Žilina. Súboj starších dorasteniek začne od 10.00 hod., mladšie prídu na rad o 11.45 hod.

Staršie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – ŠŠK SLŠ Prešov 34:16 (16:7)
Pok. hody: 1/1 – 4/2. Vylúčené: 3 – 2. Rozhodovali: Marián Harman a Bednár.
MŠK IUVENTA: Jakubíková, Tomovčíková, Cabanová – Valiska 2, Sabovová 5/1, Soskyda 3, Lukáčová 3, Krylová 1, Hlivová 2, L.Čižmariková 2, Geffertová 2, V. Čižmariková 6, Krasnianská 3, Rebičová, Paľová 3, Szatmáry 2.

Tréner Dušan Daniš: “Osobne som čakal ťažší zápas skrz toho, že súperove hráčky hrávajú aj za prvoligové ženy. Nám ale výborne vyšiel úvod zápasu a z toho sme sa odrazili. Som strašne rád, že si zahrala každá jedna hráčka a duel sme doviedli do víťazného konca.”

Mladšie dorastenky
MŠK Iuventa Michalovce – ŠŠK SLŠ Prešov 36:26 (17:10)
Pok. hody: 4/3 – 7/5. Vylúčené: 4 – 3. Rozhodovali: Marián Harman a Bednár.
MŠK IUVENTA: Hricová, Lazorak, Kubičinová – Foľtová, J. Kamberovič 8, Mirmanová, Cuperová 1, Sopúchová, Čurmová 1, Padová 2, Sinaiová 2, Vrábeľová 2, Šimková 3, Hotovčinová 5, A. Kamberovič 10.

Tréner Milan Adi: “Som spokojný. Od úvodu sme si vybudovali slušný náskok, ktorý sme celý polčas kontrolovali. V druhom polčase sme náskok ešte navýšili. Myslím si, že sme boli lepším tímom a vyhrali zaslúžene. Som rád aj za fakt, že si zahrala každá hráčka a ušetrili sme tak sily pred náročným nedeľným zápasom s lídrom súťaže zo Žiliny.”

 

Viac na preskúmanie

Ženy

Sústredenie na Skalke pri Kremnici

Naše ženské družstvo odštartovalo v pondelok prípravu na novú sezónu kondičným sústredením na Skalke pri Kremnici. Vrátilo sa tak k osvedčenému modelu

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.