Dorastenky zo Stupavy bez bodov

Kategórie

Prvú prehru v aktuálnej sezóne utrpeli naše staršie dorastenky. Tie v druhom kole nadstavbovej časti o 1.až 6.miesto prehrali na pôde druhej Stupavy 27:30, hoci po polčase viedli 18:16. Na výhru Michalovčankám nestačilo ani desať gólov Iriny Krasnianskej. Nedarilo sa ani mladším dorastenkám, ktoré v Stupave prehrali tesne 23:24 a nedopriali tak svojmu nového trénerovi Miroslavovi Tóthovi víťaznú premiéru. Naše dorastenecké tímy privítajú v treťom kole doma delený celok Malaciek a Rohožníka. Zápasy sa odohrajú v sobotu tretieho februára o 13.00 hod. a 15.00 hod. v Mestskej športovej hale.

Staršie dorastenky
HC Tatran Stupava – MŠK Iuventa Michalovce 30:27 (16:18)
Pok. hody: 6/5 – 2/2. Vylúčené: 3 – 5. Rozhodovali: Štrbová a Sivák. Divákov: 50.
HC: Šperglová – Kujanová 7/5, B. Karkušová, Polláková, Palušová 4, H. Karkušová 5, Mydlová, Labudová 5, Mikulová, Horváthová 6, Labudová 2, K. Karkušová 1.
MŠK: Jakubiková, Tomovčíková – Sabovová 4, Lukáčová 3, Krylová, Hlivová 1, L. Čižmariková 4, Geffertová 3, V. Čižmariková 2, Krasnianská 10/2, J. Rebičová.

Tréner Dušan Daniš: “Doplatili sme na úzky káder, keď kvôli zraneniam mohlo nastúpiť len deväť hráčok v poli. Po vcelku dobrom prvom polčase, ktorý sme vyhrali o dva góly, prišli v druhom naše vylúčenia, či súper využil na otočenie výsledku.”

Mladšie dorastenky
HC Tatran Stupava – MŠK Iuventa Michalovce 24:23 (12:10)
Pok. hody: 6/4 – 6/6. Vylúčené: 5 – 5. Rozhodovali: Štrbová a Sivák. Divákov: 50.
HC: Stránska, Lakoštíková – Dvoranová, Smolárová 2, Seewaldová, B. Karkušová 8/3, Komíneková 6, Polláková, T. Horecká 2/1, Lunterová 1, Miškolciová 1, Mydlová 1, Garlíková 1, Hýravá 2, R. Horecká 2.
MŠK IUVENTA: Hricová, Lazorak – Vargová, Osipčáková, J. Kamberovič 5, Mirmanová, Cuperová 1, Sopúchová, Čurmová, Padová, Sinaiová 4, Vrábeľová, Babinčáková, Šimková 8/6, Hotovčinová 2, A. Kamberovič 3.

Tréner Miroslav Tóth: “V prvom rade sa chcem poďakovať dievčatám za bojovnosť. Súperovi gratulujem k víťazstvu. Myslím si, že to bol z oboch strán dobrý zápas, no šťastie sa priklonilo k domácim hráčkam. Takmer celý duel sme prehrávali, no v závere veľa nechýbalo a mohli sme mať remízu. Je to škoda. Verím, že v ďalších zápasoch šťastia budeme mať viac a budeme úspešnejší.”

Viac na preskúmanie

Aktuality

Tri góly Holejovej a Godečovej

V prvý januárový víkend sa v ženskej Lige majstrov nedarilo tímom, kde pôsobia bývalé hráčky a tréneri MŠK Iuventa Michalovce. Nórsky obhajca Vipers

Prihlásiť sa ku odberu noviniek

Získajte čerstvé informácie priamo do svojej e-mailovej schránky

Sledujte nás na Facebooku

Získajte vždy aktuálne informácie a nepremeškajte súťaže o atraktívne ceny.